Fazant met ananas

Recept Afdrukken
Fazant met ananas
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak de stukken fazant in hete vetstof; kruid met peper en zout.
  2. Voeg jenever, citroensap en een beetje ananassap toe en laat verder garen.
  3. Haal de stukken fazant uit de saus en leg op een warme schotel; dek eventueel af met aluminiumfolie.
  4. Los de maïzena op in een klein beetje water of ananassap. Voeg de room en heel fijn gesneden ananas toe aan de vleessaus, bind met de opgeloste maïzena en voeg een klontje boter toe.
Notities

Serveer met cranberry's en een aardappelbereiding.

Deel dit Recept
 

Auteur: johan

De papa, de liefhebbende echtgenoot en de webmaster van deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.