Creoolse gehaktballetjes

Recept Afdrukken
Creoolse gehaktballetjes
Porties
personen
Porties
personen
Instructies
  1. Hak de look en uitjes (met het groen) heel fijn.
  2. Meng gehakt, ui, look, azijn en kruiden in een grote kom.
  3. Vorm balletjes ter grootte van een abrikoos en wentel ze in bloem?
  4. Bak de balletjes een tiental minuten in hete olie. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer ze warm.
Notities

Serveer met (Creoolse) rijst en gebakken fruit of fruitmoes. Ook afgekoeld zijn ze lekker!

Deel dit Recept
 

Auteur: johan

De papa, de liefhebbende echtgenoot en de webmaster van deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.