Creoolse gehaktballetjes

Recept Afdrukken
Creoolse gehaktballetjes
Porties
personen
Porties
personen
Instructies
  1. Hak de look en uitjes (met het groen) heel fijn.
  2. Meng gehakt, ui, look, azijn en kruiden in een grote kom.
  3. Vorm balletjes ter grootte van een abrikoos en wentel ze in bloem?
  4. Bak de balletjes een tiental minuten in hete olie. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer ze warm.
Notities

Serveer met (Creoolse) rijst en gebakken fruit of fruitmoes. Ook afgekoeld zijn ze lekker!

Deel dit Recept
 

Pannenkoeken

Recept Afdrukken
Pannenkoeken
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Zeef de bloem en meng er de suiker en vanillesuiker onder; maak in het midden een kuiltje.
  2. Kluts de eieren met de melk en giet in het kuiltje. Meng alles tot een glad beslag.
  3. Voeg 3-4 eetlepels olie toe, dan moet je de pan minder vaak invetten.
  4. Bak dunne pannenkoekjes op een heet vuur.
Deel dit Recept