Kabeljauw in pestosaus

Recept Afdrukken
Kabeljauw in pestosaus
Porties
personen
Ingrediënten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng de visbouillon (water met bouillonblokje) aan de kook.
  2. Leg er de (diepgevroren) vis in en laat gaar worden (ongeveer 10-12 minuten). Laat de vis uitlekken.
  3. Doe 3 eetlepels van het kookvocht in een pannetje en roer er de roomkaas, mosterd en pesto onder. Warm al roerend op en voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
  4. Lepel de saus over de vis en serveer met pasta en verse groenten (bvb. boontjes of broccoli).
Deel dit Recept
 

Auteur: johan

De papa, de liefhebbende echtgenoot en de webmaster van deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.